Mint ahogy tegnap a Velvet is megírta, január 3-án egy 17 éves győri lányt erőszakolt meg egy 28 éves férfi, aki nemrég szabadult a Sopronkőhidai Fegyházból.

M. Balázs aznap egy másik nőt is megtámadott, de ő el tudott menekülni.

17 éves áldozatát hátulról támadta meg, kést szorított a nyakához,  megerőszakolta, majd otthagyta. A lány felhívta az apját, aki azonnal  a helyszínre sietett. A Bors információi szerint az egykor rendőrként dolgozó apa nem várta meg volt kollégái kiérkezését, maga eredt lánya meggyalázója nyomába. Elfogta M. Balázst, aki megpróbált ellenállni. A feldúlt szülő jó néhány ökölcsapással rendezte át a férfi ábrázatát, akit később a kiérkező rendőrök bilincsben szállítottak orvoshoz, hogy ellássák.

A lap szerint M. Balázs megrögzött bűnöző és notórius szexragadozó. Korábban már volt büntetve szemérem elleni erőszak miatt, de ült súlyos testi sértés és tizenkét rendbeli rab­lás miatt is. Először 2003-ban, 17 évesen követett el bűncselekményt. A Bors által megkérdezett jogász most akár életfogytiglan is várhat rá a három csapás szabály miatt.

A megerőszakolt lány sokkot kapott, kórházba szállították.