Falfehérre sápadt a nagyvarsányi, 47 éves Sz. József, amikor öt és fél évvel azután, hogy a gyanú szerint kirabolt egy bankot, elfogták a rendőrök - írja a Zsaru Magazin. 

Napszemüvegben, kezében tőrrel sétált be egy férfi a Budapest XVIII., Üllői úton egy bankfiókba 2009. június 17-én délelőtt. Dulakodni kezdett a biztonsági őrrel, megszerezte a fegyverét, majd az egyik pulthoz ment, és az alkalmazottól pénzt követelt. A bankban diákmunkásként dolgozó lány hiába mondta, ő nem fér hozzá a pénzhez, a férfi ráparancsolt, nyittassa ki valakivel a kasszát, egy perce van rá, különben lelövi. Az egyik alkalmazott megmondta a kódot, a rabló pedig bedobott a pult mögé egy szatyrot, abba kérte az összes pénzt.

Sokáig semmi sem történt, aztán hirtelen...bejelentést kaptak a nyomozók: a felvételen Sz. József látható. Utánanéztek, és kiderült, a férfi 2009. november 13-án délelőtt a Budapest XVIII., Üllői úton felsült egy bankrablással, a biztonsági őrnek sikerült elvennie a kését, majd visszatartotta a rendőrök megérkezéséig. Sz. Józsefet a Fővárosi Törvényszék 2011. február 3-án rablás bűntettének kísérlete miatt jogerősen három év szabadságvesztésre ítélte, 2013. március 25-én kedvezménnyel, feltételesen szabadult. Szóval ismét letartóztatták.