2011 és 2013 között molesztálta a saját fiát egy férfit, akinek büntetőpere kedden kezdődött a Budapest Környéki Törvényszéken. A bírósági közlemény szerint a 41 éves férfi ellen 12. életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt emeltek vádat.

2011 elejétől egyedül élt a férfi, ekkor már nem volt együtt egykori élettársával, F. Mónikával. Volt egy közös fiúgyermekük, aki 2007-ben született. Az anya és fia 2011 januárjában a nagybátyjához költözött a fiúval, ekkor még közösen felügyelték a gyereket az apával. A vádlott 2011. április 8-án elvitte magával a gyereket láthatásra, majd másnap közölte, nem is szándékozik visszavinni, ő akarja nevelni a továbbiakban. A nő lakhatása nem volt megoldott, ezért végül megegyeztek, hogy a férfinél marad a kisfiú.

2012 márciusában a vádlott a szüleihez költözött, a ház padlásterén kaptak helyet a fiával. Egy ágyban aludtak, és itt is folytatódtak a 2011 áprilisa óta zajló zaklatások: az apa szexfilmeket nézetett a fiúval, majd a látottakat ismételtette meg vele. Ha a fiú nem volt erre hajlandó, vagy rosszul csinált valamit, az apa fájdalmas ütéseket mért a fejére. A molesztálások 2013 augusztusáig folytatódtak, majd apja tiltása ellenére a fiú szólt anyjának a történtekről, aki feljelentést tett.