Saját 3 és fél éves kisfiát kényszerítette orális szexre egy férfi, akit a Győri Törvényszék még első fokon hat év fegyházra ítélt. Az ítélőtábla most hatályon kívül helyezte a döntést, így az elképesztően gyomorforgató ügy folytatódik - írja a kisalföld.hu.

A férfivel szemben korábban megszűnt a közvádas eljárás, de a volt felesége pótmagánvádas indítványt adott be, ez alapján szabták ki a 6 év fegyházat. A védelem a mostani döntést sikerként értékeli, továbbra is ártatlannak vallja magát a férfi.

A törvényszék tényállásából kiindulva, talán nem tudta feldolgozni a személyiségzavarban szenvedő apa, hogy 3 éves kisfiát az édesanyánál helyezte el a bíróság, először megbilincselte a gyermeket, s akkor engedte csak el, amikor puszit adott. Később azonban sokkal tovább ment: az esti fürdetéskor a gyermek szájába tette nemi szervét, és az arcára élvezett. A dolgot lefekvéskor is folytatta, önkielégítést végzett a kisfiú mellett az ágyban.

A gyermek egy hónap múlva mesélte el anyjának a történetet, a kapcsolattatartást azonnal felfüggesztette a gyámhatóság.

Első fokon hat év fegyházat kapott a most negyvennyolc éves apa, a döntést a Győri Ítélőtábla laikus fül számára talán bonyolult jogászi indokkal hatályon kívül helyezte.