A Hír24 értesülései szerint egy II. kerületi bevásárlóközpontból, úgy tudni, a Mammutból zuhant ki egy nő a harmadik emeletről. Azonnal szörnyethalt. 

A baleset körülményeiről egyelőre nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy a Mammut bevásárlóközpontban történt, hétfő délelőtt. Rendőrségi források ezt meg is erősítették a Velvetnek. Az Országos Mentőszolgálattól úgy tudjuk, egy idős nő az áldozat. Egy rohammentő érkezett a helyszínre, de már csak a halált tudták megállapítani, orvosszakértő állapítja meg majd a halál konkrét okát.

Szemtanúk szerint a – szerintük 30-35 év körüli – nő egy 3. emeleti játékbolt előtt állt meg a korlátnál, letette a földre a táskáját, kimászott a korláton kívülre, majd leugrott. A Velvet értesülései szerint a pénztárcája tele volt a gyereke képeivel, ráadásul bántalmazás nyomai látszódtak rajta. 

Hallgat a mammut

A Hír24 egyik kommentelője is a plázát említi, valamint azt, hogy fél 10 körül történt az eset. Kerestük a Mammutot, azonban nem kívánnak nyilatkozni az ügyről, így nem erősítették meg, de nem is cáfolták a zuhanás tényét.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében kezeli az ügyet, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy nem merült fel idegenkezűség, úgy tudjuk, az ugró öngyilkos lett.

Nem ez lenne az első ilyen eset a plázában: 2010 decemberében már leugrott egy ember a harmadikról, bele is halt a zuhanásba. Egy mikroblogon akkor elég lesújtó történet keringett az esetről, miszerint teljes nemtörődömség övezte az akkor meghalt embert, sokáig le se takarták a testét. A magyar plázákban történt további bűneseteket, furcsa történeteket szedtünk össze korábbi cikkünkben, amit itt talál.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.