Kedd este holtan találtak a közös otthonukban a 19 éves Mirjana Puharra, az America's Next Top Model egyik korábbi, népszerű játékosára és a fiújára, valamint egy közös barátjukra az észak-karolinai Charlotte-ban - írja a TMZ.

Az eddigi információk alapján a három embert lelőtték, méghozzá valószínűleg egy elfajult drogügylet következtében. A TMZ rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az áldozatok valószínűleg ismerték az elkövetőt. Néhány órával később pedig letartóztatták a 19 éves Emannuel Jesus Rangert. A férfit egy vasárnapi lövöldözéssel is gyanúsítják, de egyelőre nem tudni, hogy a két esetnek van-e köze egymáshoz – írja a Mirror.

Puhar csak néhány hónapja járt a fiújával, és a barátok elmondása szerint csak nemrég költöztek össze hármasban, a harmadik lakótársuk a fiúja legjobb barátja volt.

A meggyilkolt modell nagyon népszerű volt, az America's Next Top Model műsorvezetője, Tyra Banks is részvétét és döbbenetét fejezte ki a gyilkosság után, ahogy a műsor egyik zsűritagja, Kelly Cutrone is, aki különösen közel került a modellhez a műsor alatt és után.

Puhar Szerbiában született, már 12 éves korában elkezdett modellkedni, 16 évesen abbahagyta az iskolát. Azt mondta magáról, hogy elég zűrös kamaszkora volt, amikor beválogatták a műsor tavalyi szezonjába, azt mondta, örülne neki, ha a műsor alatt nem akarnák majd feszegetni a múltját, mert van egy pár sötét foltja.