Az orosz szappanopera-sztár, Dimitrij Nyikolajev egy színházi előadás után ült be egy moszkvai bárba, ahol megismerkedett egy fiatal, szőke nővel, és iszogatni kezdtek. Az egyébként nős férfi valószínűleg semmit nem fog annyira megbánni, mint ezt a flörtöt, az események ugyanis horrorisztikus fordulatot vettek, írja a Daily Mail, az orosz Life News-ra hivatkozva. (Itt videót is nézhet, ha ért oroszul akkor meg pláne érdemes kattintani.)

A 30 éves Nyikolajev később szaunázni is elment a nővel, ám ezután már semmire sem emlékszik. Miután csókolóztak, és újabb söröket ittak, a színész elvesztette az eszméletét, és másnap reggel, egy buszmegállóban ébredt, vérrel borított nadrágban. Mivel hatalmas fájdalmai voltak, berohant a kórházba, ahol megállapították, hogy eltávolították a heréit.

Az operációt szakszerűen végezték, így nagyon valószínű, hogy a színész profi szervkereskedők áldozata lett, és az italába csempészett, egyelőre ismeretlen drogtól ájult el.

A Mirror szerint a férfit órákig az intenzív osztályon kezelték, majd az orvosok összevarrták a sebet. Nyikolajev először nem merte bevallani feleségének, hogy mi történt,  így azt hazudta, hogy váratlan és súlyos betegség miatt kellett eltávolítani a heréit.