Nem is gondolta, mekkora hibát követ el, és nagyon sajnál mindent – derült ki a 38 éves oregoni Jill Curry vallomásából. Az ausztrál Daily Telegraph cikke számol be arról, hogy létesített a börtönőrnő szexuális viszonyt egy rabbal egy budiban. A nemi erőszakolóként ülő férfinek nem tudott ellenállni, ezért viszont négy év börtönt kapott, amit sírva, kezeit tördelve vett tudomásul.

Azzal sodorta veszélybe a többieket, hogy kinyitotta a 25 éves Jeng-Li Delgado-Galban cellaajtaját. Ezt tavaly legalább 13-szor eljátszotta. Mindig megvárta, amíg a seriffhelyettes elment ebédelni, és akkor csapott le. Ráadásul a kefélések idején a nő még házas volt, azóta elvált férjétől. A bíróságon elmondta, olyan szépek a gyerekei, ő meg tönkretette az életüket.

A védelem egyébként azzal érvelt a nő ártatlansága mellett, hogy épp romokban hevert a házassága, ezt használta ki orvul Delgado-Galban. A bíró lesöpörte az indokot azzal, hogy a nő hedonisztikus élvezkedései voltak a fő mozgatórugók. Ráadásul nem ő a férfi egyetlen „áldozata", Brett Robinson, egy másik smasszerasszony is belesétált a csapdába.