A 7 hónapos terhes asszony gyerekruhákat szeretett volna vásárolni, ám az eladó egy késsel várta és szó szerint kivágta a magzatot a 26 éves nő hasából, majd eltűnt vele. Később egy kórházba sétált be a halott csecsemővel, ahol azt mondta, hogy elvetélt – számol be a borzalmas esetről a  nydailynews.com.

A 26 éves asszony Colorado állambeli Longmontban találkozott a potenciális eladóval, aki az interneten árult babaruhát. Amikor a nő megérkezett a találkozóra, a 34 éves eladó kést rántott és kivágta a gyereket a hasából, majd eltűnt. Valaki hívta a rendőröket, akik azonnal értesítették a mentőket. a nőt súlyos vérveszteséggel kórházba szállították és azonnal megoperálták. Túlélte a támadást. 

A gyermek azonban sajnos nem: nemsokkal később ugyanis egy 34 éves nő sétált be ugyanabba a kórházba egy halott gyerekkel a karjában. Azt mondta, elvetélt. Az elkövető a Daily Mail szerint hazament a halott gyerekkel, innen a férje vitte be a kórházba, mert a nő is sokkos állapotban volt, és hisztérikus állapotba került, mert elhunyt a gyermek. A rendőrök szerint a férfi is úgy tudta, hogy felesége vetélt el, arra a kérdésre azonban nem válaszoltak, hogy a nő terhes-e. A nyomozók annyit elárultak, hogy az elkövetőnek két gyermeke van. 

Az elkövetőt letartóztatták, csütörtökön áll bíróság elé, hogy miért tette, azt egyelőre nem tudják. Ellene gyilkossági kísérlet és gyilkosság miatt emeltek vádat, azonban a coloradói törvények szerint – mivel a gyermek nem élve született – jogilag nem minősül a nő tette emberölésnek.