Tudhatta a gyilkos, hogy Katalin  könnyű préda lesz, hiszen jól ismerte őt, a visszahúzódó, csendes, fogyatékkal élő lányt – írja aBlikk.

Katalin egy hónapja  salgótarjáni iskolájából indult haza, amikor K. Zsolt kiszúrta a városban, és hazafuvart ajánlhatott a lánynak. Nem pusztán a baráti szívesség vezérelte, megkívánta a tinédzsert.

„A férfi azt vallotta, hogy szexuálisan közeledett a lány felé, aki visszautasította, ezért megölte" – árulta el a részleteket Nagy Zsolt, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója, hozzátéve: az eddigi adatok alapján a fiatal nőt nem sikerült megerőszakolni.

Mint korábban megírtuk  a fiatal lányt megtaláló vadőr szerint a testén rengeteg sérülés nyomát lehetett látni, valószínűleg brutálisan bántalmazták. A Heol.hu korábban azt írta,  a fiatal lányt brutálisan bántalmazták, majd testét autóval vitték el Ivád mellé, és ott lökték ki a kocsiból, a 23-as út mentén.

Alap úgy tudja, K. Zsolt Katalin fejét egy kővel vagy egy emelőrúddal zúzhatta össze, holtestét pedig Ivád határában hagyta. Miután a helyi vadőr megtalálta a halott lányt, 10 fős nyomozócsoport éjjel-nappal azon dolgozott, hogy előkerítsék a gyilkost. Miközben egy csapat rendőr sorra hallgatta ki a tanúkat, négyen napokon át csak a térfigyelő kamerák lefoglalt felvételeit nézték át, s ez végül lebuktatta a gyilkost.

Többnapos megfigyelés után K. Zsoltra végül csütörtök reggel csaptak le a rendőrök.