Egy Szekszárdon közismert fogorvos, Nouran Ghadri zuhant le egy napja kisrepülővel Fejér megyében, Úrhida közelében a Teol.hu információi szerint. 

Mint megírtuk, az ultrakönnyű sportrepülőgép csütörtökön eddig tisztázatlan körülmények között a Fejér megyei Úrhida közelében zuhant le, a két utas közül az egyik meghalt.

A Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) szerint az első információk arra utalnak, hogy oktatórepülést hajthattak végre a Sting S4-es ultrakönnyű repülőgéppel. Úgy tudni, a repülőgép motorja a gyakorló repülés közben működésképtelenné vált, és a repülőgép lezuhant. A szemtanúk látták, ahogy a repülőgép rója a köröket a levegőben, majd hallották a puffanást.

Bajkó Erika, a szervezet szóvivője az MTI-nek azt mondta, az esetnek volt egy szemtanúja is, őt később részletesebben is kikérdezik. Hozzátette: a gépen volt mentőernyő, használták és működött is, de a kis magasság miatt nem tudta megakadályozni a tragédiát.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője korábban elmondta, a baleset áldozatát, egy hatvan év körüli férfit élettelen állapotban találták, szakszerű újraélesztése nem hozott eredményt. 

Társa, egy 55 év körüli férfi eszméletlen volt a mentők kiérkezésekor. Életmentő beavatkozást végeztek rajta: lélegeztető gépre tették, mellkasi drént helyzetek be és infúzióra kötötték. Ezt követően az egyik mentőhelikopter a székesfehérvári kórházba vitte. A szóvivő elmondta, hogy a férfi többszörösen súlyos, életveszélyes állapotba került, mivel koponya- és csonttörései, mellkasi sérülései, illetve belső vérzése van.