Ahogy arról tegnap beszámoltunk, szombat hajnalban megöltek egy 18 éves, érettségi előtt álló lányt Zalaegerszegen, a Parkerdőben. A tettes valószínűleg a lány 21 éves volt barátja, aki menekülés közben autójával karambolozott, és kisebb fejsérülést szenvedett. 

A mai Bors azt írja, hogy a lány már hónapokkal ezelőtt szakított a 21 éves, főiskolás fiúval, de szombat este egy buliban találkoztak, onnan sétáltak ki a Parkerdőbe.  Az újság információi szerint a lány nem akarta újrakezdeni a kapcsolatukat, ettől dühödött be a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója. Ezzel szemben a Blikk úgy tudja, hogy csak napokkal korábban fejezték be a kapcsolatukat, de még utoljára találkozni akartak, hogy elbúcsúzzanak egymástól. 

A Blikk azt is írja, hogy az eset után egyik barátját hívta fel a srác, aki azonnal telefonált a lány szüleinek, ők értesítették a rendőrséget is, akik tegnap délután szúróeszközt is kerestek a helyszínen, valamint a lány mobiltelefonját. A lap úgy tudja, hogy a lányt többször meg is szúrta, aztán fojtotta meg gyilkosa. A feltételezett elkövetőt a balesete után a keszthelyi kórházba vitték, majd átszállították a megyei kórházba, ahol 72 órás megfigyelésre benntartják. Állítása szerint semmire sem emlékszik a történtekből.