A 25 éves K. János Tatabányán, a nyílt utcán is megverte a volt párját, aki kezében tartotta kislányukat, és ripityára törte a babakocsit is. A gyerek megölésével is fenyegetett. A férfi azzal védekezik, hogy csak a pia beszélt belőle -írja a kemma.hu

A férfi már hónapok óta zaklatta volt párját, többször meg is verte. Volt, hogy személyesen, volt, hogy egy közösségi portálon szidalmazta, fenyegette a fiatal anyukát. Sőt, a közös gyerekük megölésével és a nagyszülők autójának felgyújtásával is fenyegetett. A folyamatos zaklatások után a nő szombaton megelégelte K. János viselkedését és feljelentést tett a rendőrségen. A férfi, miután a rendőrök kihallgatták, elismerte, hogy tényleg többször megfenyegette a nőt, de nem gondolta komolyan, szerinte csak a pia beszélt belőle. 

A Tatabányai Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette K. Jánost és kezdeményezte előzetes letartóztatatását.  Zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak ellene eljárást.