A Sonline riportja szerint egy 20 éves lányt késsel támadott meg egy 40 év körüli férfi Kaposváron, egy trafikban. A lány eladóként dolgozott a Fő utcai trafikban, a férfi a nyakán sebezhette meg a 20 éves lányt szerda délután. A trafik tulajdonosának tűnt fel, hogy az eladó a esti 18 órás zárás után nem jelentkezett, a tulajdonos egy óra múlva megjelent a trafikban, ahol megtalálta a lányt. Az ajtót kulcsra zárták kívülről, a támadó elvette a kulcsokat, és meneküléskor bezárta a lányt. 

A 20 éves áldozat emlékére gyertyagyújtást szerveznek, a kaposvári Kossuth téren csütörtök este 19 órakor gyertyát gyújtanak a tiszteletére, majd a trafikhoz sétálnak – tette közzé a Somogytv.

A rendőrség hajtóvadászatot indított, arra kérik a lakosságot, hogy aki tud az alábbi képen lévő férfi hollétéről, jelentkezzen a rendőrségen. A férfi feltehetően megsérült.

„A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága eljárást indított 14000/89/2015. bűnügyi számon emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. április 22-én az esti órákban egy kaposvári Nemzeti Dohányboltban holtan találtak egy nőt. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a hölgyet ismeretlen személy megölte.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak az elkövető azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében.

A rendelkezésre álló adatok alapján a bűncselekményt a képen szereplő férfi követte el. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik felismerik, vagy vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek."

A 20 éves lány vőlegénye a Facebookon köszönte meg a részvétnyilvánításokat. 

„Szeretett drága menyasszom elvesztése miatt köszönöm mindenkinek hogy ilyen aranyosak vagytok. Sokat jelent nekem és a családomnak is a sok jókívánság és támogatás. Szeressük őt mindig és gondoljunk rá jószívvel. Szeretlek életem" – posztolta a lányal közös Facebook oldalukra.