18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megerőszakolta és megölte fogyatékos szomszédját

2015.04.28. 16:06

Addig ütötte, amíg már nem tudott védekezni, megerőszakolta, majd egy ásóval próbálta feldarabolni a 64 éves asszonyt az akkor 22 éves V. Péter, aki végül egy vízaknába dobta áldozatát. A lajosmizsei férfi most első fokon 18 év fegyházbüntetést kapott – tudta meg a Velvet a Kecskeméti Törvényszéktől.

Évekig folytattak viszonyt

A vádirat alapján a szüleivel élő fiatalember éveken át folytatott viszonyt a szomszédjában élő 64 éves, értelmi fogyatékos nővel. Amikor épp nem volt barátnője, V. Péter hetente 1-2 alkalommal az éjszakai órákban, jellemzően részegen kereste fel az asszonyt.

Drogozott a gyilkosság előtt

A gyilkosság előtt a férfi alaposan kirúgott hámból: 2012. május 17-én a rokonokkal egy születésnapi buliban volt, ahol nagy mennyiségű alkoholt ivott, illetve bevett három tablettát, feltehetően extasyt. Hajnali kettőre ért haza, majd elhatározta, hogy felkeresi a szomszédasszonyt. Csalódnia kellett: a nő közölte vele, hogy megismert valaki mást és különben is túl fiatal hozzá. Ennek ellenére V. Péter megpróbált közeledni hozzá, ami cseppet sem tetszett az asszonynak.

Összeverte és megerőszakolta

A férfi annyira begurult a nem várt ellenállástól, hogy ököllel ütötte meg a nőt, aki a falnak esett, majd a földre került. Ezután megszorította a nyakát, és tovább csépelte az arcát, nyakát. Akkora erővel ütötte, hogy hallotta, amint a csontja reccsen. Az asszony az egyik ökölcsapástól a nyitott bejárati ajtón keresztül az udvarra esett. Mivel már nem tudott védekezni, úgy döntött, megerőszakolja.

Megpróbálta feldarabolni

V. Péter látta, hogy a nő hörög és a szájából vér folyik, így azt gondolta, már meghalt. El akarta tüntetni a nyomokat, ezért egy kazánházba cipelte védtelen áldozatát, hogy egy ásóval megpróbálja feldarabolni. Többször is lesújtott a testére és a fejére, de nem járt sikerrel. A nő ekkor még életben volt. Végül egy zsákot húzott rá és egy közeli gazos területre vitte, ahol bedobta egy vízaknába.