Egy 14 éves, ADHD-val (figyelemhiányos hiperaktivitási zavar) diagnosztizált fiú megerőszakolta az édesanyját, az anya síkoltozva ébredt arra, mit művel a fia. Az ügyet a Preston Megyei Bíróságon tárgyalták a napokban, a részleteken fennakadt a bíróság, ugyanis kiderült, hogy a 14-15 éves fiú rendszeresen aludt az anyja ágyában.

A fiú édesanyja azon az estén állítólag fehérneműben aludt, ölelkezve aludhattak el együtt, ez rendszeresen megtörtént a fiú kiskora óta.  A nő arra ébredt, hogy a fiú rajta van, és beléhatol. Az édesanya elmondta a rendőröknek, jól tudja, hogy mi történt vele, az eset közben arra gondolt, vajon alvajáró a fia? Tudja mit tesz éppen? Ugye nem élvezett el?

A bíróságon lejátszott rendőrségi kihallgatást a 14 éves fiú nem hallgatta végig, kiment a tárgyalóteremből. A bíró azt mondta, hogy a fiúnak megengedték, hogy távozzon a tárgyalásról, ha a kihallgatásra kerül sor.

Az is kiderült, hogy a fiú az utóbbi 18 hónapban agresszívan viselkedett, kezelhetetlenné vált, próbálta megbüntetni, de nem járt sikerrel –áll a Mirror riportjában.