A 18 éves Paul Bickle már régóta küzdött a depresszióval, hangulatingadozásai egyre gyakoribbak voltak. Egyik alkalommal annyira felhúzta magát, amiért anyja kikapcsolta az internetet, hogy leugrott egy közeli hídról – írja a Mirror. A tragédia 2013 februárjában történt, de az anya most nyilatkozott fia haláláról. 

Bickle anyja pontosan tudta, milyen labilis személy a fia, de sosem gondolta volna, hogy öngyilkos lesz, annak ellenére, hogy korábban volt már a fiának egy öngyilkossági kísérlete. A 18 éves fiú folyamatosan szedte a gyógyszereit, a családja próbálta kezelni a depresszióját. Paul Bickle mindig elég hangosan játszott a Playstationnel, ezért anyja többször rászólt. Mondta neki, hogy ne legyen ennyire agresszív és ne ordibáljon, különben kikapcsolja a netet. Mivel nem változott semmi, a nő tényleg kihúzta az internetet. A fiú annyira feldühödött, hogy végül öngyilkos lett. Leugrott egy hídról, a mentők pedig már nem tudták megmenteni az életét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.