Gyilkolni ment az ismerőse az Akácfa utcában megölt Nancyhez, állítja egyik barátnője, aki szerint az elmúlt hetekben mindkettőjüket megfenyegették. A tinilány állítólag egy internetes szexoldalon hirdette bájait. 

„Félek, nagyon félek. Az elmúlt hetekben többször megfenyegettek már minket, így nem tudhatom, hogy a gyilkosság ennek a következménye-e” – mondta el a Borsnak a barátnő, aki attól fél, ő lesz a következő áldozat. Szerinte Nancy már tizenhat évesen feltűnően szép volt. Különösen a kínaik vetettek rá szemet, minden pénzt megadtak volna érte. 

Egyetlen metszéssel vágták át a torkát

Egy másik ismerős a lapnak elmondta: ő is járt már a józsefvárosi piac gyárépületeiben kialakított lakásokon, bulikon. Ide a kínaiak csapatostul hívták a fiatal lányokat.
„Úgy hallottam, hogy Nancy torkát egyetlen metszéssel vágták át. Ha tényleg kínai volt a tettes, akkor talán el sem tudják kapni. Ha gazdag vállalkozó, az percek alatt talál valakit, aki pár millióért leüli helyette a büntetést, vagy egyszerűen már rég elhagyta az országot" – vélekedett a másik lány. 

Szexoldalon hirdette magát

A Blikk szerint a lány egy internetes szexoldalon árulta a testét. A férfiakat ugyanabban az Akácfa utcai lakásában fogadta, ahol a hétvégén meggyilkolták. Éppen ezért nem zárható ki, hogy egyik szexpartnere ragadott kést, és végzett a lánnyal. A meggyilkolt lány édesanyja önmagát vádolja a történtekért, ő találta meg lánya holttestét is. Az asszony a gyilkosság előtt lement az utcára, hogy megsétáltassa kutyájukat. Amikor visszatért, a Nancy Davis nevet használó lány már nem élt. Az egyik szomszéd a lapnak arról beszélt, hogy a rendőrök egy ázsiai férfiről kérdezősködtek a lakóktól.