A Bors és a Blikk is újabb részleteket közöl a gyilkosságról, amelynek áldozata egy budapesti prostituált, a 19 éves Nancy. Előbbi úgy értesült, a vele név nélkül hírbe hozott, családos politikus már évek óta a kuncsaftja volt a tizenéves lánynak, így minimális matekozással nyilvánvaló, hogy a politikus 

fiatalkorú lánytól vett igénybe szexuális szolgáltatást.

A felek nem az Akácfa utcai lakásban találkoztak, hanem egy titkos helyszínen, hetente legalább egyszer. „Akár napközben, vagy ebédidőben is megejtettek egy-egy pásztorórát. Alkalmanként 85 ezer forint volt Nancy tarifája.”

A lap úgy tudja, vannak DNS-minták a lakásban, és elemzik a közeli térfigyelő kamerák felvételeit is. Ez azért fontos fejlemény, mert korábban úgy lehetett tudni, hogy ezek a kamerák pont nem működtek akkor, amikor szükség lett volna rájuk.

A Blikk eközben arról ír, hogy a gyilkos elvitte a lány telefonját. Ennek ellenére a rendőrség ki tudja deríteni, hogy kikkel beszélt a halála előtt utoljára, de így tovább tart. Arról, hogy tényleg egy politikus járt volna a lányhoz, a barátnője nem tud, és szerinte megosztotta volna vele, ha így van. Egy másik forrás szerint viszont csak Nancy tudta, kik voltak az ügyfelei.

Nem kutyasétáltatás

Az RTL Klub Fókusz című műsora a meggyilkolt lány édesanyjával készített interjút. H. Ernestné elmondta, nem azért ment el otthonról, amikor a lányát meggyilkolták, hogy megsétáltassa a kutyáját, hanem mert Nancy éppen vendég fogadására készült. A lánya holttestét azonnal meglátta, ahogy hazaért – egy törölközőben feküdt, a hűtő előtt, a földön.

Arról nem tud, hogyan hirdette magát, de anyja szerint féltette a munkáját, arra panaszkodott, hogy több ügyfelét elvették tőle. Csak kínai kuncsaftjai voltak. Arról álmodott, hogy egy újépítésű lakásba költözik az édesanyjával, aki alkoholbeteg. De a pénz nem jött össze, így addig is a galérián intézte az üzletet.