Az ember azt hiszi, hogy gyereke biztonságban van az iskolában és nyugodt szívvel bízhatja a tanárokra gyerekét. Ehhez képest az Amerikai Egyesült Államokban ezen a héten sorra derültek ki olyan esetek, ahol tanárok létesítettek szexuális kapcsolatot diákokkal.

A 26 éves Jessica Fuchs, aki középiskolai tanár Washington államban, Bainbridge-szigeten  jött össze az egyik tanítványával. A nő férjnél volt, ő nyitott rájuk félreérthetetlen helyzetben. A tanár több  sms és Snapchat üzenetet is váltott a 16 éves diákjával, az egyikben például arra kérte, hogy úgy hazudjon, mint még soha. A fiú azonban bevallotta az anyjának a történteket. A nőt februárban fel is mentette az iskola a munkavégzés alól, de csütörtökön a bíróság is elrendelte az őrizetbe vételét. Úgy tudni csak egy fiúval volt kapcsolata a tanárnak.

Jenna Tarabelsi pályaorientációs tanár volt Massachussets államban, ő legalább egy fiúval létesített szexuális kapcsolatot, volt úgy, hogy az iskola parkolójában. Itt egyelőre még nagyon korai szakaszban van a nyomozás, így annyi biztos, hogy egy diákkal volt kapcsolata, de a rendőrség még nyomozást folytat hány diák lehet érintett az ügyben. 

A harmadik nő Mary Todd Lowrance pedig Dallasban jött össze a diákjával,  miután korrepetálni kezdte. Ők a tanteremben folytatták a szexuális kapcsolatot, a 19 éves fiú bevallása szerint nem is egyszer, de a nő autójában és lakásán is találkoztak. A vallomás szerint a fiú nem merte befejezni a kapcsolatot, mert félt a következményektől. 

A héten egyébként egy 23 és egy 22 éves nőt is elfogtak hasonló vádakkal, de a 29 éves Jason Hodges is szexuális kapcsolatot létesített egy diáklánnyal, sőt marihuánát is találtak nála. A Colorado-i Katerina Bardos egy 12 éves fiút zaklatott szexuálisan, sőt állítólag marihuánát is adott a gyereknek.