Szabadulása óta nem szívesen mozdul ki, de azért már az ország több pontján is felbukkant a 42 éves Dánfi János, aki 2009-ben 650 millió forintot nyúlt le egy miskolci pénzszállító cégtől. A férfi 5 évet töltött a rácsok mögött, április 17-én szabadult. Először a Blikknek nyilatkozott.

„Nem akarom, hogy bűnözőként nézzenek rám az emberek. Leültem a büntetést, tiszta lappal indultam, annyit azonban elárulok, hogy az elmúlt közel egy hónapban az ország több pontján is megfordultam, és szerencsére senki sem ismert fel” – mondta el a lapnak Dánfi János.

A férfi mindig nyitott szemmel jár és állítólag testőr is vigyáz rá. Eddig csupán néhány barátjával, illetve lányaival találkozott. Azért ilyen óvatos, mert zsákmányából 500 millió forint a mai napig nem lett meg. Saját bevallása szerint neki persze fogalma sincs, hogy hova tűnt a pénz, de a csinos összeget sokan szeretnék megkaparintani.

A Brink's biztonsági őre még 2009-ben emelt el 650 millió forintot munkaadója miskolci telephelyén. A pénz helyére téglát tett, és Thaiföldre szökött. Hat hónappal később kapták el.