Egy buszsofőr és egy férfi szólalkozott össze Pécsett, a vita tettlegességig fajult. A Bama.hu hírei szerint egy 53 éves férfi szabálytalanul kelt át egy négysávos főúton, az arra közlekedő helyi járat pedig csak vészfékezéssel tudta elkerülni, hogy súlyos baleset történjen. Hivatalosan nem erősítették meg egyelőre a hatóságok az újságnak a történteket, de a szemtanúk több sztoriról is beszámolnak:

1: Az egyik sztori szerint a buszsofőr leugrott a járatról és onnan ötven méterre megütötte a gyalogost. A családtagok szerint a fejét is földhöz verte.

2: Mások azt mondják egy ütést kapott, elesett és akkor verte be a fejét. 

3: Megint más szemtanúk arról számoltak be a lapnak, hogy az egész lökdösődést a gyalogos kezdte, aki állítólag nehezményezte, hogy a busz úgy állt meg, hogy súrolta őt. 

Annyi azonban biztos, hogy közben valaki (feltételezések szerint a gyalogos egyik rokona), betörte a busz egyik ajtaját. A rendőrség csak ezt az incidenst erősítette meg az újságnak. Közleményük szerint egy fiatalkorú fiú betörte az ablakot, majd elsietett a helyszínről. A rendőrök nem sokkal később azonosították és előállították.