horoszkóp

Felakasztva találtak egy öt napja eltűnt brit tinit

bd
2015.06.05. 14:35

Családja, környezete és közel 400 rendőr kereste napokig a szombaton eltűnt 13 éves lányt, Amber Peatet. A tini a házimunkán veszett össze szüleivel, majd elrohant mansfieldi házukból, írja a Daily Mail.

Ambernél nem volt sem mobiltelefon, sem készpénz, és egyetlen biztonsági kamera sem rögzítette a környéken, miután elment otthonról. Édesapja szerint eltűnésében szerepet játszhatott egy eltűnése előtt olvasott könyv, ami egy fiatal lányról szól, aki anyjával és bátyjával Londonba szökik.

Miután jelentették eltűnését, a nottinghamshire-i rendőrség nagy erőkkel kutatni kezdte a lányt, ám eredménytelenül. Végül szerda éjjel találtak rá felakasztott holttestére, egy szülei házától nagyjából egy kilométerre található lakóövezet parkjában.

Miközben az egész városkát megrázta a tini tragikus halála, sokan a rendőrség felelősségét feszegetik az ügyben, mondván érthetetlen, miért tartott négy napig a nyomozás, miközben azt a területet, ahol végül megtalálták Amber testét, többször is átvizsgálták.

A terület tulajdonosa, Gavin Taylor nem érti, hogyan nem vette észre senki a lányt.

„A rendőrség már vasárnap átfésülte ezt a részt, hogy lehet, hogy nem tűnt nekik fel? Hiszen nem a semmi közepén volt... Az emberek is állandóan erre sétáltatják a kutyáikat, és erre vágják le az utat a buszmegállóhoz is. Őrület, hogy senki nem látta meg" – nyilatkozta a lapnak.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség kizárta az idegenkezűség gyanúját, ám a halál pontos okának felderítéséhez még várják az igazságügyi orvosszakértő véleményét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.