A 49 éves Carrie Bradshaw-Crowther  2015. június 2-án, kedden reggel ment volna kórházba, hogy programozott császárral világra hozza gyermekét.

(Igen, nekünk is feltűnt a névazonosság, de ez tényleg véletlen.)

Az észak-Karolinai Sailsbury-ben élő nő azonban indulás előtt  nyomtalanul eltűnt. Lányát, Laura Luskot, aki a kórházba vitte volna, elküldte tankolni, és mire a fiatal nő visszaért a házához tíz perccel később, ő már nem volt sehol, írja az NBC. A lámpákat lekapcsolták, a bejárati ajtó viszont nyitva volt.

Bradshaw-Crowthert órákkal később egy stateswille-i boltban látták, egyes források szerint pedig egy környékbeli hotelben töltötte az éjszakát, ám azóta ismeretlen helyen tartózkodik, és mobiltelefonja is ki van kapcsolva.

Laura Lusk szerint a legnagyobb probléma, hogy anyja beteg, az úgynevezett Ehlers-Danlos szindrómában szenved, és emiatt a természetes szülés rendkívül veszélyes a számára, sőt, nagy valószínűséggel nem élné túl, ha kórházi kezelés nélkül indulna meg a vajúdás nála.

A család egy Facebook oldalt is létrehozott, ahová kétségbeesetten várnak bármilyen információt, ami segítheti a nyomozást.