A 47 éves Mamadou Barryt szerdán találták meg holtan a kocsijában Brooklynban - írja a Mirror. Azt nem tudni, hogy mióta ült az autó volánjánál élettelenül, de az biztos, hogy már június 16-án kapott egy parkolási birságot, tehát legalább egy hete ott parkolt az autója, és az is biztos, hogy azóta kapott egy újabb birságot. Az már kérdés, hogy a megtalálása napján miért nem kapott egy harmadik birságot, és hogy a parkolóőrök miért nem vették észre, hogy a kocsijában van, és miért nem vették észre, hogy nem él.

Barryt azért büntették meg, mert egy olyan helyen állt, ahol délelőtt fél 12 és délután 1 között nem szabad az úttest bal oldalán parkolni, és ő pont ezt tette. A június 16-án kapott Mikulás csomagját az autóban találták meg a rendőrök, vagyis 16-án még biztosan élt, hiszen ezt a büntetést berakta az autóba. A szomszédja azt mondta, úgy emlékszik, utoljára talán hétfőn látta Barryt.

A másik cetlit viszont az ablaktörlő lapátja alatt találták meg, vagyis Barry ezt már akkor kapta, amikor nem élt. A megtalálása napján, szerdán a parkolóőrök a Barry előtt és mögött parkoló autót is megbüntették, Barry kocsiját viszont nem - írja az Independent.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/new-york-police-investigate-parking-tickets-given-to-driver-found-lying-dead-in-the-cars-front-seat-10344532.html

A New York-i rendőrség egyelőre azt vizsgálja, hogyan lehet, hogy a parkolóőrök nem vették észre, hogy valaki van az autóban, hogyan lehet az, hogy nem tudták megállapítani, hogy ez a személy él-e, és hogy miért nem kapott szerdán is büntetést a kocsija, ha a közelben parkoló többi autóra viszont tettek cetlit.

A 47 éves férfiről nem sokat tudni, csak annyit, hogy sokat betegeskedett, rendszeresen járt a kórházba, és hogy természetes halált halt.