horoszkóp
shutterstock 50526238

Dákóval vágta orrba vendégét a férfi

2015.06.29. 16:41

A kaposvári szórakozóhely tulajdonosa gyaníthatóan már nagyon szeretett volna hazamenni a melóból hullafáradtan, lerúgni a cipőjét, beborulni arccal az ágyba, de három vendég azon az április elsejei szerda estén csak nem volt hajlandó elhagyni a helyet addig, amíg nem végeztek utolsó italukkal. Szó szót követett, ám a tulajdonosnak talán ez volt az utolsó csepp az április elsejei tréfák poharában, mert végül felkapott egy biliárddákót, és nemes egyszerűséggel orrba vágta az italát meginni kívánó férfit. 

A háromfős társaság ezután menekülni kezdett, a tulajdonos azonban utánuk eredt, majd miután egyiküket sikerült nyakon vágnia tenyérrel, végleg bekebelezte őt az agresszió, és felkapott egy vascsövet, azzal folytatta az üldözést.

A szabadidőhöz való jogot magának erőszakkal kikérő tulajdonos ellen a kaposvári ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat, a vádiratban felfüggesztett szabadságvesztést indítványoztak ellene. A vidám tavaszi történetet a Sonline tette közkinccsé eredetileg, köszönjük az emberiség nevében!