Slobondanka Tosic 2005-ben indult a Miss Bosznia-Hercegovina címért, és a versenyben kis híján elnyerte a koronát. A döntős lány azóta komoly modellkarriert futott be, szerepelt a szerb Survivor-ban és a Playboy egyik számában is. 

Most azonban egészen más ügyben pörög a neve a világhálón: Tosicot ugyanis hazatoloncolták, miután ötrendbeli gyilkosságban és számos rablásban lett egy maffiaper gyanúsítottja, írja a Telegraph.  A modell jelenlegi pasija, Darko Elez ismert bűnöző, így kerülhetett ő is a rendőrség látókörébe. 

A 29 éves szépség tavaly menekült el hazájából, de nem jutott messzire. A nemzetközi elfogatóparancs alapján Horvátországban kapták el. A nyomozás jelenlegi állása alapján a bűnözői csoport 32 főből állt, és az elmúlt időszakban 1,7 milliárd forintnyi készpénzt zsákmányoltak, bankok, postahivatalok és pénzszállító autók kirablásával. Ha esetleg beszélni a nyelvet, itt egy kis beszámoló az ügyről.

Tosicot azzal is vádolják, hogy korábban meg akarta öletni régi szeretőjét, Djordje Zdralét, aki szintén helyi gengszter, és jelenleg egy rendőrtiszt megöléséért börtönben ül.