Jól nézzék meg maguknak ezt a vonzó rendőrnőt: a 30 éves Sabine Raymonvil most azért kénytelen magyarázkodni, mert bár nyolc éve dolgozik a miami rendőrség kötelékében, előtte pornózott. A filmjei meg előkerültek.

A történethez, amelyet a Local10 robbantott, annyi hozzátartozik, hogy csak Raymonvil állítja, hogy a két dolog (munkaviszony és pornó) nem egyszerre volt, a gyanú szerint dehogynem. Ráadásul van olyan filmje, amelyet egy Emerson Callum nevű illetővel készített – róla azt érdemes tudni, hogy életfogytiglani börtönbüntetését tölti, mert bedrogozott és megerőszakolt néhány nőt, akik munkára jelentkeztek a cégéhez.

Sajnos Callum operatőrét, Lavont Flanderst is ugyanazzal vádolták, igaz, őt nem büntették meg, vélelmezzük tehát ártatlanságát. Egyébként Flanders is rendőr ugyanott. 

Raymonvil hozzáállása a helyzethez egyébként egészen kivételesnek mondható, már a hasonló sztorikhoz képest: közölte, hogy vizsgálat indult az ügyében, ha annak vége, bárkinek szívesen elmond bármit. Amúgy nem sértett törvényt, és amióta rendőr, nem pornózik.

A nyomozást közelről figyelők viszont azt súgták a Local10-nek, hogy dehogynem pornózott ez a szép nő az utóbbi nyolc évben, és az sem véletlen, hogy a miami klubéletnek ismert, jól dokumentált személyisége a közösségi oldalakon: hol Snoop Doggal pózolgat mosolyogva, hol meg Idris Elbával, de vannak közös képei más színészekkel, sportolókkal, egyéb ismert személyekkel is.

Egyébként nincs olyan törvény, amely kimondottan tiltaná, hogy a rendőrnő pornózzon.