A Velvet információ szerint a 19 éves Cs. Lili vesztette életét vasárnap este a kalocsai repülőtéren, ahol két autós tartott illegális gyorsulási versenyt. A lány odavolt a tuningolt verdákért. Szabadidejében gyakran kijárt a barátaival a használaton kívüli kifutópályára, hogy felvételeket készítsen autóikról. 

Cs. Lili egy kalocsai étteremben dolgozott szakácsként. Munkahelyén a Velvetnek megerősítették: vasárnap ő vesztette életét a tragikus balesetben. Facebook profilja alapján a lány szenvedélyes lovas volt, de imádta a fotózást és a gyors autókat is. A „kalocsai autós brigád kocsijait” megörökítő képeknek, videóknak egy külön oldalt is szentelt. A felvételek egy része a használaton kívüli katonai repülőtér kifutópályáján készült – ugyanott, ahol a baleset történt. A legújabb videót a lány nem sokkal vasárnap 17 óra előtt töltötte fel fotós lapjára egy Renault Clióról. Lehetséges, hogy később ebben lelte halálát. Legalábbis erre utal, hogy a baon.hu híre szerint a verseny során egy Renault és egy BMW ütközött össze. Az előbbiben ült a lány, aki életét vesztette, a sofőr pedig súlyosan megsérült. A BMW-ben ketten sérültek meg könnyebben.

A Velvet kérdésére a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányságon elmondták: közúti baleset okozása miatt indítottak nyomozást, egyelőre ismeretlen tettessel szemben.