A 40 éves férfi kedden este az óbudai Kórház utcában esett ki szülei 10. emeleti lakásából. A kétgyermekes apa a zuhanás közben leszakított egy vastag faágat, és a földbe csapódva borzalmas sérüléseket szenvedett. A Velvet úgy tudja, a mentők hosszasan próbáltak küzdeni az életéért, de már nem tudták megmenteni.

Szörnyű látvány fogadta kedden este a Kórház utca 7. lakóit. Egy férfi kicsavarodott végtagokkal, vérző fejjel feküdt a ház előtt. A kétgyermekes apuka háromnegyed 6 körül esett ki a 10. emeleti lakásból, majd egy vastag faágat leszakítva csapódott bele a földbe. 

„Szabályosan szétszakadt a teste, a fejéből ömlött a vér, valószínűleg betört a koponyája. A mentők hosszasan próbálták újraéleszteni, de ilyen sérüléseket nem lehet túlélni" – idézte fel Velvetnek az egyik lakó.

A férfi haláláról megoszlik a házban élők véleménye. Többen úgy gondolják, hogy az apuka családi problémái miatt öngyilkosságot követett el. Mások szerint viszont csupán egy szerencsétlen balesetről lehet szó.

„Szó sincs arról, hogy öngyilkos lett volna. A lányom abban a házban lakik. Ő azt mondta, hogy a férfi éppen a redőnyt javította, amikor megcsúszott, és a mélybe zuhant” – mondta el kérdésünkre az egyik közeli bolt dolgozója. A 8. emeleten egy hölgy hallotta is, hogy a zuhanás előtt megreccsent a redőny.

A férfi Szentendrén élt, ezért a legtöbb lakó csak látásból ismerte. Szülei éppen vidéken nyaraltak, amikor a tragédia történt. A férfinak két kicsi gyermeke volt, egyikük az év elején született.

Update: A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Az elsődleges információk alapján idegenkezűség nem merült fel.

Update2:  Az Országos Mentőszolgálatnál kérdésünkre elmondták: egy rohamkocsit riasztottak a helyszínre, de a férfi életét a mentők a helyszíni beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.