A fiatalember tegnap délután a KÖKI Terminal bevásárlóközpont tetejéről esett le. A XIX. kerület ittlakunk.hu oldala szerint megpróbálták újraéleszteni, de életét már nem lehetett megmenteni.

„A mai napon a Vak Bottyán u-ban a Köki 3.emeleti teraszáról leugrott (leeesett tán) egy fiatalember. Azonnal mesterséges lélegeztetést alkalmazott egy civil, és a Köki mentőse, de sajnos nem sikerült, mire a mentő kiérkezett már késő volt. Borzasztó volt a lakásból hallani a csattanást – elsőre azt gondoltam autó ütött el valakit” – számolt be egy hölgy tegnap a Facebookon.

Egy másik kommentelőnek a párja nézte végig a tragédiát. Szerinte a homok és a vér még mindig ott van a helyszínen.
„Valszeg leugrott mert ott a legmagasabb a köki az óránál. Csak hogy jutott oda fel?” - írta a férfi.

Az esettel kapcsolatban a rendőrségtől és a mentőktől is tájékoztatást kértünk. Amint megjön válaszuk, frissítjük posztunkat.

Update: A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Update2: Majsai Krisztina, a bevásárlóközpont igazgatója a Velvetnek megerősítette: egy fiatalember csütörtök délután 3 óra körül a KÖKI Terminal tetejéről a Vak Bottyán utca betonjára zuhant. Közlése szerint az esetet számos szemtanú látta az utcáról és a környező ablakokból, illetve az egyik külső kamera is rögzítette. A felvételt átadták a rendőrségnek.

„Nem a tetőkertről esett le, hanem forgalom elől elzárt területen felmászott az irodatömb harmadik emeletének tetejére, innen zuhant a mélybe. Fontos megjegyezni, hogy a tetőkertről nem lehetséges véletlenül a mélybe esni, erre fizikailag nincs lehetőség, mert a terület maximális biztonságú, röplabdapályák, játszótér és futópálya is van egy szépen gondozott kerti területen, az épület 2. emeleti magasságában. Az illető ennél magasabbra mászott: a harmadik emelet tetejére, de pontosan nem lehet tudni, mely útvonalon tette ezt meg. A KÖKI Terminal nyitva tartási idejében állandó egészségügyi ügyeletet működtetünk. Az ügyeletes ápolónk 2 perc alatt az utcán volt, és igyekezett szakszerűen újraéleszteni a férfit, mindaddig, amíg a mentő ki nem ért, de ennek ellenére a mentősök sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani.” – közölte Majsai Krisztina.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.