Július 23-án, délután négy óra után, feltehetően öngyilkossági szándékkal leugrott a karcagi Kátai Gábor Kórház tűzlépcsőjéről egy dolgozó  – írja a szoljon.hu. A helyi tévécsatorna szerint az ápolónő nemrég veszítette el az anyját, ez állhat az öngyilkosság hátterében.

Nagyné László Erzsébet főigazgató a lapnak elmondta, a 42 éves karcagi nő a 8. emeleti osztály egyik ápolója volt, csaknem 20 éve dolgozott a kórházban. Délután is műszakban volt. Hogy miért ment ki – feltehetően a vészkijáraton – az oldalsó tűzlépcsőre, és ugrott le, nem tudni. Miután az osztályon a kolléganője nem találta, elkezdte keresni, így talált rá a lépcső alján.

Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense tájékoztatása szerint a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.