Óvszerek között matató rendőrök, leopárdmintás cuccban idegesen tipegő lányok, hátrabilincselt kezű kopasz nehézfiúk, összegyűrt papírzsepik vagy épp egy méretes műbráner a szekrény polcán. Ilyen finom részleteket rejtenek azok a rendőrségi felvételek, amelyek bordélyházak felszámolását mutatják be a jogkövető állampolgároknak. Ha mindig is kíváncsi volt, hogyan fest belülről egy kupi, de soha nem mert elmenni, ezt az összeállítást önnek találták ki!

Az utóbbi időben komoly hagyománya lett Magyarországon az illegális bordélyházak működtetésének. A rendőrségi hírek alapján a legtöbben családi házakat pofoztak ki a cél érdekében, de olyanok is akadtak, akik álca gyanánt éjszakai klubokban vagy masszázsszalonokban rendezkedtek be. Mindjárt mutatunk is pár példát.

A rendőrök 2012 szeptemberében ütöttek rajta egy rédicsi night clubbon. A helyet egy házaspár üzemeltette, akik az ismerőseik között, illetve apróhirdetések útján toboroztak „konzumhölgyeket”. Velük szabályos munkaszerződést kötöttek, bejelentették őket az illetékes hatóságokhoz, jelenléti ívet vezettek munkaidejükről, sőt még az adót is befizették utánuk. Arra viszont már csak a nyomozás derített fényt, hogy a lányok munkakörébe az is beletartozott, hogy a tánc mellett szexet is ajálnjanak a vendégeknek. Az „extra szolgáltatás” anyagi vonzatát a házaspárral együtt őrizetbe vett pultosnál kellett leszurkolni, majd indulhatott is a móka az emeleten lévő szobákban.

A főváros XVIII. kerületének egyik családi házában egy negyvenes éveiben járó férfi hozott össze egy luxusbordélyt az élettársával. A biznisz 2005-től egészen 2013 márciusáig működött. A kupiban alkalmanként 1-4 lány dolgozott, akiknek két lehetőségük volt: vagy naponta 20 ezer forintot fizettek az épület használatéért, vagy leadták bevételük felét. A szervezésért egy harmadik ember felelt, ő szedte be a pénzt a prostiktól. A házban hegyekben álltak az óvszerek, de az egyenruhások egy csomó mobilt és különféle fegyvereket is lefoglaltak. Az utóbbiak miatt a TEK is kivonult a helyszínre.

Zamárdiban 2013 augusztusában bukott meg egy bordélyház, ahol a nyár eleje dolgoztak prostituáltak. A rendőrségi videón látható, hogy volt benne egy sejtelmesen megvilágított tükrös szoba, ami leginkább a swinger klubok hasonló helyiségeire hasonlított, így minden bizonnyal többen is szexelhettek benne. A rendőrség a razzia során összesen nyolc embert vett őrizetbe.

Egy tatai családi házat egy 45 éves férfi alakított kupivá, ahol a pia mellett hölgyeket is lehetett kapni, egészen addig, amíg a rendőrség 2013 októberében bezáratta a helyet. A razzia idején három prostitált tüsténkedett a helyszínen. A lányok a kapott lóvé harmadát adták le a tulajdonosnak, a többi bevételt pedig megfelezték.

A 2013 novemberében megbukott egri kupi szintén a családi házas vonalat követte. A rendőrök a házkutatás során több olyan bizonyítékot talált, ami egyértelművé tette, hogy ott bizony egy bordélyház működött. A nyomozás rávilágított, hogy a három gyanúsított havonta több százezer forintot zsebelt be az interneten is hirdetett szexuális szolgáltatásokkal. Az egyenruhások több luxusautót, nagy értékű ékszereket, illetve műszaki cikkeket foglaltak le tőlük.

Egy hónappal később, 2013 decemberében egy kecskeméti családi házban lévő bordélyház élte meg végnapjait. A kupit egy helyi férfi és egy nő üzemeltette. Hat lány termelte nekik a bevételt, aminek a felét kellett leadniuk. A rendőrségi fotók alapján itt néhány extrát is kínáltak. A légyottokhoz berendezett szobákban hidromasszázsos zuhanykabinban lehetett megszabadulni a testnedvektől, míg az egyik szekrényben egy méretes műbráner várt a bevetésre.

Öt kínai állampolgár 2012 áprilisában nagyra törő tervekkel vágott bele a kupi-bizniszbe. A VIII. és a X. kerületben is beindítottak egy bordélyházat. A helyeket három férfi üzemeltette, két nő pedig madame-ként fogadta a vendégeket, akik kínai és vietnámi lányokkal elégíthették ki vágyaikat. A nyomozók a 2014 júniusában történt házkutatások során mások nevére szóló okmányokat, közel 10 millió forint értékű készpénzt, kábítószergyanús anyagot, valamint éles fegyvereket és lőszereket foglaltak le.

Az egyik szegedi éjszakai klubban 2014 júliusában tartottak házkutatást a rendőrök. Így derült fény arra, hogy a bárban dolgozó női alkalmazottak a felső szinten lévő szobákban pénzért szexeltek a vendégekkel. Az egyenruhásoknak az akció során két helyiségben is sikerült tetten érniük a kamatyolókat. A klubot üzemeltető párost őrizetbe vették.

Egy masszázsszalonnak álcázott miskolci kupi idén májusban bukott meg. A rendőröknek nem kellett messzire menniük, a bordélyház ugyanis mindössze pár méterre volt a Miskolci Rendőrkapitányságtól. Két helyi férfi volt az üzemeltetője. Az egyikük vallomásából kiderült, hogy éppen egy örömlány szolgáltatásait élvezte, amikor kipattant a fejéből az ötlet, hogy tulajdonképpen neki is lehetne kupija. A lakásban több felnőtt, illetve egy fiatalkorú prosti dolgozott. A házkutatás során a rendőrök jelentős mennyiségű pénzt és óvszert találtak.

Békéscsabán egy férfi az élettársával együtt futtatott prostikat, akik egy éjszakai szórakozóhelyen, illetve egy bérelt lakásban dolgoztak, és részesedést fizettek nekik. A vendégeknek minden alkalommal a férfinél kellett bejelentkezniük. A rendőrök májusban egyszerre három helyszínen, a bárban, a bérelt lakásban, valamint a gyanúsítottak lakóhelyén tartottak házkutatást.

Egy dunaújvárosi férfi a budapesti Váci utcában, az egyik társasház alagsorában lévő masszázsszalonban biztosított egy külön szobát a prostiknak. A rendőrök július 10-én jelentek meg a helyszínen, ahol két férfit meztelenül, egy nőt pedig félmeztelenül találtak, ráadásul „olyan holmik társaságában, amelyek tipikusan a szexuális örömszerzéshez kapcsolódnak.” A rendőrök ezalatt vélhetően a nedves törlőkendőket, krémeket, illetve azt az összegyűrt papír törlőkendőnek tűnő tárgyat értették, amiben sanszos, hogy az egyik kuncsaft hagyhatta hátra a DNS-ét. A razzia során egyébként hét nőt és két külföldi állampolgárt vettek őrizetbe.