A mentőszolgálat munkatársai július 25-én, szombat reggel tettek bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon arról, hogy egy hevesi otthonban három holttestet találtak. Mint kiderült, az apa megölte két fiát, majd magával is végzett - olvasható a Police.hu-n.

A rendőrök azonnal megjelentek a családi házban és megkezdték a helyszíni szemlét és adatgyűjtést, melynek keretében kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 6 és 12 éves kisfiúk halálát idegenkezűség okozta. A 35 éves férfi önkezűleg vetett véget életének. A helyszínelést végző rendőrök az egyik szobában megtalálták az elhunyt férfi búcsúlevelét, amelyben megindokolta tettét.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a két gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a férfi halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indított.

FRISSÍTÉS

A Heol úgy tudja, a férfi már régóta nem élt együtt gyermekei anyjával - a válás egyik oka is erőszakos, agresszív viselkedése volt. A Blikk információi szerint a gyerekek láthatáson voltak az apánál, a holttesteket pedig az édesanya fedezte fel, amikor értük ment.

Szintén a Heol információi: Az elhunyt gyerekek anyját bevitték a megyei rendőrfőkapitányságra meghallgatásra, ahol nyugtatót kellett neki adni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor haltak meg a gyerekek és a férfi, csak annyi biztos, hogy ma reggel leltek rá a három testre. A Heol az utcában lakóktól úgy tudja, a gyerekeket és az apát is felakasztva találták meg, és bár azonnal hívták a mentőket, segíteni már nem tudtak rajtuk.  

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.