A 60 éves apa, az 59 éves anya és 33 éves fiuk holttestét nagymegyeri lakásukban találták meg. A JOJ TV információi szerint a család előre megrendelte a temetését és búcsúlevelet is hagyott, ami arra utal, hogy öngyilkosok lettek.

A szlovák lapok szerint a rendőrséget a rokonok értesítették, mert nem tudták elérni a családot. A bejelentést követően a rendőrök a tűzoltók segítségével jutottak be a második emeleti lakásba, ahol megtalálták a három holttestet. A hírt a rendőrség szóvivője, Martina Kredatusová is megerősítette.

Egyelőre nem tudni, hogy mi vezetett a család halálához, a holttesteket orvosszakértő vizsgálja. A búcsúlevélről, illetve az előre megrendelt temetésről szóló hírek alapján valószínűnek tűnik, hogy önkezükkel vetettek véget életüknek. Nem kizárt, hogy megmérgezték magukat.

"Szombaton még ünnepeltek, és most már halottak. Mindhárman békések voltak, nem volt semmilyen problémájuk. Nem tudjuk, mi történhetett. Mihály éjjeli őrként dolgozott és egy temetkezési vállalatnál is kisegített. A munkájában segített neki a fia is. Volt lakásuk, két autójuk és nem messze egy garázsuk is. Katalin asszony nehezen járt. Azt mondják, hogy az apát a hálószoba ajtajánál találták meg, a felesége, fia és a kutyájuk pedig az ágyban feküdt. Lehet, megmérgezték magukat? A lakásban az asztalon megtalálták az autó kulcsait, papírjait és egyéb iratokat is. De olyat is mondtak már, hogy a férfit felakasztva találták. Teljesen össze vagyunk zavarodva." –idézte a bumm.sk az egyik szomszéd nyilatkozatát.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.