Írországban elkezdődött annak a  32 éves nőnek a pere, akit Óbudán fogtak el a rendőrök nemzetközi körözés után. A nő, K. Diána a dublini bíróságon bűnösnek vallotta magát, két nő dolgozott neki prostituáltként, akik a tárgyaláson a második anyjukként emlegették a madamot – írja az Irish Examiner

A bíróság arra kötelezte a nőt, hogy fizessen  prostituáltakat segítő Ruhama szervezetnek 10 000 eurót, és kétéves felfüggesztett börtönbüntetéssel elengedték. A futtatással vádolt nő a tárgyaláson bevallotta, hogy bordélyházat üzemeltetett a The Asgard, Custom House Harbour nevű lakóházban. 

Az ügyben nyomozó rendőr azt vallotta, hogy meglátása szerint nagyon profin működött a bordély, a madam 40 %-ot vett el a lányok bevételéből, a vádlott mosott, főzött, takarított a lányokra. Az egyik prostituált azt is elmondta, hogy direkt emiatt a munka miatt ment Dublinba, rövid időszakokban dolgozott, 14 napos műszakban, és küldött haza a családjának 5000 eurót.  Az is kiderült, hogy nincs bizonyíték arra, hogy kényszerítette volna a lányokat prostitúcióra. 

A rendőrség száznegyven helyszínen egyszerre csapott le, hogy megfékezzék a prostitúciót, az Operation Quest nevű akciót több év munka előzte meg.