Megdöbbent élettársa tettén a magyarcsanádi anyuka, akinek 6 éves lányát és 10 éves fiát több alkalommal is molesztálta H. Zoltán, amikor ő már aludt. A nő a Délmagyarnak azt mondta:  a férfi gyakran volt agresszív, egyszer meg is verte őt, de nem vette észre, hogy más szemmel nézne a gyerekekre.

„Meg vagyok döbbenve. Ha tényleg azt tette Zoli, amivel vádolják, azt kívánom, rohadjon meg a börtönben!”– mondta el a portálnak Krisztina, aki szerint a gyerekek korábban nem jelezték, hogy a nevelőapjuk bántotta volna őket. Elmondása alapján őt viszont egyszer megverte, egy másik alkalommal pedig megrugdosta a férfi. Született egy közös gyermekük is, a kisfiú azonban egészen pici korában kórházba került agyvérzés gyanújával, amit valamilyen sérülés okozhatott. Krisztina egyre inkább kezdi elhinni, hogy igaz a faluban terjedő pletyka, és ebben is párja keze lehet. A két másik gyereket ennek az esetnek a nyomán vették állami gondozásba, ő pedig idén márciusban elköltözött Zoltántól. A férfi később többször megfenyegette és sms-ekkel zaklatta.

A szerdán elfogott H. Zoltánnal szemben szexuális erőszak gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.