A 23 éves S. Szilárd négy nőt próbált meg szexre kényszeríteni. Egy 62 éves kerepesi asszonyt lefogott és megerőszakolt. A police.hu híre szerint a rendőrök csütörtökön vették őrizetbe, a bíróság pedig később elrendelte előzetes letartóztatását.

S. Szilárd 2012. július 22-én hajnalban az ablak megrongálásával jutott be a 62 éves kerepesi nő otthonába, ahonnan különböző tárgyakat vitt magával. Szeptember elsején aztán újra visszament, a nyitott ajtón keresztül besétált a házba, és megpróbált közösülni alvó áldozatával. A férfi egy évvel később – 2013. augusztus 4-én – ismét visszatért a helyszínre. Miután bemászott az ablakon, dulakodni kezdett az asszonnyal, akit lefogott, majd „szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.”

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított 2014. február 2-án, 2014. augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án másik három kerepesi nő házába is bejutott, és őket is szexre akarta kényszeríteni. Mindannyian ellenálltak, ezért a férfi elmenekült a helyszínekről.

S. Szilárddal szemben – aki elismerte a bűncselekmények elkövetését – erőszakos közösülés, szexuális kényszerítés, szexuális erőszak és lopás elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.