Az Omega Hírek információi szerint hétfőre virradóra egy idős férfi vetett véget életének az ajkai kórház belgyógyászatán. Miután az illető megtudta, hogy gyógyíthatatlan betegégben szenved, többször is hangoztatta, hogy nem akar tovább élni. Korábban állítólag egy életlen borotvapengével kísérelt meg öngyilkosságot.

A portál úgy tudja, a férfi egy hete feküdt a belgyógyászaton. A végére már jártányi ereje sem volt, segítség nélkül felkelni sem tudott. Informátoruk szerint vasárnap éjszaka úgy lett öngyilkos, hogy a nyakára tekerte az ágy végére kötött kapaszkodót, majd legurult a földre. Azt is írták, hogy az osztály illetékesei állítólag meg sem várták, hogy a rendőrség átvizsgálja a kórtermet. Mire a rendőrök kiértek, a lefertőtlenített ágyban már egy másik beteg feküdt. Családja csak hétfőn értesült az idős férfi halálának körülményeiről, amikor bementek a kórházba, hogy a temetés miatt intézkedjenek. Az intézmény egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A Velvet a rendőrségtől kért tájékoztatást a halálesettel kapcsolatban. Amint megkapjuk válaszukat, frissítjük posztunkat.

Update: A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának közlése szerint a haláleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.