A Bors szerint órákig feküdt vérbe fagyva az a fiatal lány, aki szerdán hajnalban egy székesfehérvári társasház harmadik emeleti ablakából vetette ki magát. A lakók azt mondják, hogy Gabi kedden csúnyán összeveszett a párjával: hangosan vitatkoztak és ajtót csapkodtak.

Síri hangon beszéltek a szerda hajnali eseményekről annak a székesfehérvári társasháznak a lakói, ahol egy...

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Wednesday, August 5, 2015

A házban élők hajnal kettő körül szinten egy hangos ajtócsapást, majd egy tompa puffanást hallottak, de akkor még senki nem gondolt arra, hogy tragédia történt.

„Nem sokkal később kijött utána a másik, keresni kezdte, majd egy autó kezdett körözni a ház körül, rengetegszer elment, valószínűleg a fiú kereshette. Aztán már csak reggel hét óra körül hallottuk, amint a fiú kétségbeesetten zokog és ordít, a lányt, Gabit szólongatja, miközben rettegve, sírva telefonált. Kirohantunk egy másik házbélivel, akkor kiáltott oda, hogy leugrott a barátnőm, úristen, mit tegyek” – mondta el az egyik lakó.

Gabi ekkor valószínűleg már órák óta halott volt, pont a fejére esett a 10 méteres magasságból. Holttestét a park melletti árkos részén találták meg. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, a haláleset miatt közigazgatási eljárás indult.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.