Molnár Mihály székkutasi nyugdíjas gazdálkodó és családja ugyanolyan hétköznapi emberek voltak, mint ön vagy én, de 2015. augusztus 2-án az életük egy szempillantás alatt zs-kategóriás sci-fivé változott, mert azon a különös nyári éjszakán

két titokzatos óriásgömb kúszott be az udvarukba.

„Augusztus 2-án éjjel, úgy 3 óra körül felkapcsolt az egyik reflektor, a másik meg „megszólalt", de csak egy macska ment át az udvaron. Nem tudtam visszaaludni. Figyeltem a monitort. Egyszer csak azt láttam, hogy egy körülbelül egy méter átmérőjű gömbszerű valami úszott be a levegőben az udvarunkra. Fehér színe volt, bár a kamera a színeket nem adja vissza egy az egyben. A gömb nyugat felől jött, és az udvaron körülbelül 2 méteres szintre süllyedt le.

Ezt a traktorhoz viszonyítva gondolom.

Az utca felé távozott. Eltelt néhány perc, és a műhely felől jött egy másik is, ami több helyen megállt, irányt is váltott, majd ugyanarra távozott, mint a másik″ – számol be a család töredelmesen.

A családdal korábban már előfordult, hogy üzemanyagtartályukból valaki kiszívta a gázolajat, a munkagépekből pedig valaki eltüntette az üzemanyagot, így a hasonló esetek elkerülése érdekében térfigyelő kamerákat helyeztek udvarukba, ezek a kamerák rögzítették a gömbök esetét is.

véletlen?

  • Peter Parker = PP = a Pókember
  • Molnár Mihály = MM = a Gömbember???

A Délmagyar felvételén maga Molnár Mihály mutatja be egy monitoron, hogyan viselkedtek a gömbök udvarukban:

A család teljesen tanácstalan az ügyben, de összefoglalta kételyeit:

Mi nem hiszünk az ufókban. Helikopterről nem pásztázhatták az udvarunkat, mert azt hallottuk volna, ráadásul amit láttunk, nem is olyan jellegű. És nem is lézerdiszkófény, nincs ilyen szórakozóhely sehol a környékben. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi lehetett. Leginkább egy óriási szappanbuborékra hasonlított, de azok nem ilyen szabályosak, és ennyi ideig nem bírták volna kipukkanás nélkül.

mi történhetett? rájöttünk.

eltűnik a gázolaj = megették az idegenek

eltűnik az üzemanyag = elhasználták az idegenek, amikor a traktorral gabonaköröket csináltak

lebegő gömbök = a gyógyító webgömb tett látogatást

Mi már megtettük tippjeinket, de ön, a hétköznapok hőseként mit gondol, mi történt? Írja meg nekünk, ha nagyon unatkozik!