Angolul értő és beszélő, de román állampolgárságú, nyolc éves kislányt keresnek a rendőrök - írja a Police.hu. Az M7-es autópálya teljes magyarországi, illetve az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán keresik a rendőrök azt a nyolc éves román kislányt, akinek eltűnését 2015. augusztus 22-én 8 óra 11 perckor jelezték szülei a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon. A család romániai lakhelyéről Letenye irányába tartott személyautóval, közben több autós pihenőhelyen megálltak. Utazásuk során vették észre, hogy 8 éves kislányuk, Cureceanu Maria Alessia valamelyik pihenőben maradt. A kislány haja hosszú, világos árnyalatú. Fehér színű blúzt visel, amin rózsaszín szívek láthatók, kék színű nadrág van rajta, amelynek lábszárát kislány motívum díszít.

A gyermek román állampolgár, angolul ért és beszél, eltűnésekor nem viselt szemüveget. A rendőrség kéri, akinek bármilyen információja van az eltűnt kislánnyal kapcsolatban, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy értesítse a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-92/311-510-es telefonszámon.

Update: A rendőrség közleménye szerint a kislány meglett. Egy család találta meg egy magyarországi pihenőben, majd továbbvitték Triesztbe, ahol átadták az olasz hatóságoknak. A rendőrök telefonáltak a kislány szüleinek, akik elmentek a gyerekükért.