18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Azért ölte meg mindhárom fiát, hogy lánya több figyelmet kapjon

2015.08.28. 10:40

A 23 éves ohiói anya, Brittany Pilkington 13 hónap leforgása alatt sorban megölte három fiát. Ezzel állítólag az volt a célja, hogy a gyerekek apja többet foglalkozzon 3 éves lányukkal. A New York Daily News szerint a nővel szemben vádat emeltek a gyilkosságok miatt. Ha bűnösnek találják, nem kizárt, hogy halálbüntetésre ítélik.

Fotó: Twitter

A gyerekek közül elsőként a 4 éves Galvin vesztette életét tavaly áprilisban, majd júliusban a 3 hónapos Naill került sorra. Nála a hatóságok hirtelen csecsemőhalálra gyanakodtak. A két haláleset vizsgálata még nagyban zajlott, amikor a harmadik fiú, Noah is világra jött. A gyámhivatal ugyan a születése után Hailey nevű nővérével együtt kiemelte őt a családból, de a halottkém az elhunyt fiúk esetében nem talált bűncselekményre utaló nyomokat. Egy bíró döntése alapján ezért a múlt héten hazaküldték őket. Noah nem sokkal később, augusztus 18-án lelte halálát.

Fotó: Twitter

Az anyát azt tette gyanússá, hogy egy ideje már meglehetősen elhanyagolta a gyerekeket, és az elvesztésüket is túl könnyen vette.

Brittany Pilkington végül a kihallgatása során ismerte el, hogy egy takaróval fojtotta meg mindhárom kisfiát. Szörnyű tettére elég beteg magyarázattal szolgált. Azt mondta, hogy a gyerekek apja több figyelmet fordított a fiúkra, mint a kislányukra, és ezen szeretett volna változtatni.

A hármas gyilkosság miatt az anya akár halálbüntetést is kaphat, de az ügyészek szerint jó eséllyel megússza majd a méreginjekciót. Az esküdtszék ugyanis enyhítő körülményként veheti figyelembe, hogy gyerekkorában zaklatták, és a férje – aki egyébként korábban az anyjával randizgatott – terrorban tartotta őt.