18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Unatkozott, ezért megerőszakolta és agyonverte a 66 éves nőt

2015.09.06. 11:50

A 19 éves Helmon Betwell az Iowa állambeli Dubuque városában, egy parkos részen támadta meg áldozatát. Előbb levetkőztette, majd megerőszakolta és halálra verte a 66 éves Nancy Ann Krapflot. A Mirror Online szerint később azzal indokolta brutális tettét a rendőröknek, hogy nem volt jobb dolga.

Fotó: Twitter

A férfi állítólag azt mondta áldozatának, hogy rossz helyen volt rossz időben. Az erőszak után hazament, de aztán visszatért a támadás helyszínére, ahol észrevette, hogy a nő bekúszott a fűbe, ezért újból ütni kezdte. Az élet és halál között lebegő meztelent asszonyt ezután magára hagyta, és újból hazament. Áldozatát kórházba szállították, de olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni.

Helmon Betwellt a térfigyelő kamerák felvételei, illetve Facebook profilja alapján azonosították be a rendőrök. Mivel sebes volt a keze, illetve véres cipőjét is megtalálták nála, rögtön őrizetbe vették. Az indítéka saját bevallása szerint az volt, hogy unatkozott, és nem volt jobb dolga.