Kivégezte, egy szőnyegbe csavarta és egészen Kalocsáig autózott alkalmi barátnője holttestével egy 32 éves férfi. Sz. Pál egy nyolcadik kerületi lakásban ölte meg a nőt még augusztus 16-án. A rendőrök a lány maradványait 130 kilométerrel odébb, Kalocsán, egy Tavasz utcai ház fészerében ásták ki.

Állítólag a nyomozók megtalálták nála az iratait is, ami szerint a nő román volt és az sem kizárt, hogy prostituált

– mondta egy neve elhallgatását kérő helyi kocsmáros.

A gyilkossággal gyanúsított férfi viszont eltűnt. 

Ő az:

Még hivatalos Facebook oldala is van, ahol június elején „tehetséges szakmunkas kőműveseket és vasbeton szerelőket keresett lakóparkok építéséhez". A poszthoz két telefonszámot is megadott, az egyik nem volt bekapcsolva a másikat pedig senki nem vette fel.

Képei alapján viszont elég nagy szociális életet él és a tetoválásokat sem veti meg. Bal felkarján egy nonfiguratív tetkó látható és bár a kép minősége nem tökéletes, de a minta alatt árnyékolás és egy oda nem illő vonal is látszik. Így valószínű, hogy egy régi, megbánt, vagy rosszul sikerült ábrát akarhatott elfedni. Az alkarjára varrt négy ászt tartó kéz is jó pár éves minta lehet, és utalhat bármire, a rockabilly-rajongástól kezdve a póker iránti affinitásig. De sokkal valószínűbb, hogy a „veszélyesen élés" , illetve önmaga nyertes típusnak tartása miatt varratta magára.

Minden esetre a rendőrök nagyon keresik a széttetovált férfit és kérik, hogy aki látta, vagy tudja hol van Sztojka Pál, az hívja a 06 (1) 461-5110 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.