Szeptember 22-én a renói rendőrség egy elhunyt ügyében nyomozott, de hármat talált – írja a Gawker. Az egyik férfit nem nevezték meg, a másik viszont Mark Constantino volt, a nő pedig Debby Constantino.

A történet megnevezett szereplői egy házaspár, akik a Travel Channelnek készült közös tévéműsorukban mindenféle baljós helyekre jártak, hogy ott szellemeket észleljenek. Az utóbbi években azonban nemcsak hogy elhidegültek, de rendszeresen bántalmazták egymást. A férfi többször is elrabolta válófélben lévő feleségét, aki a meg nem nevezett férfivel élt már a halála előtt. A USA Today szerint a férfit legutóbb augusztusban, családon belül erőszak (a gyakorlatban fojtogatás), emberrablás és bántalmazás miatt tartóztatták le. 

Az AP úgy tudja, hogy a rendőrök helyszínre érkezésekor a házaspár még életben lehetett, mert amikor kopogtattak, egy férfihang azt kiabálta, hogy tűnjenek el, vagy megöli a nőt. Végül rájuk robbantották az ajtót, de már csak holttesteiket találták meg. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el  ezt az oldalt , online segítséget  itt kaphat . Amennyiben másért aggódik,  ezt az oldalt ajánljuk  figyelmébe.