Boltonban, Angliában próbált szerencsét két magyar lány is, szerencsétlenségükre a magyar D. családhoz kerültek – az egyik már ott élt, amikor a család segítségét kérte, hogy mihamarabb hazajuthasson, a másik lány dolgozni érkezett az országba. A család a Dailymail címlapján pörög, a tárgyalás részletei is napvilágra kerültek.

A négytagú család ugyanis a 20 és a 30 éves lányt szó szerint  rákényszerítette a prostitúcióra, a lányoknak legalább öt emberrel le kellett feküdniük naponta. A két lányt, akikből élt a család, rendszeresen bántalmazták, napi egy szelet vajas kenyéren tartották őket, heti ezer angol fontot hajtottak be rajtuk. A szexmunkára kényszerített nőknek dolgozniuk kellett, amikor csak megcsörrent a telefon, rendesen aludni nem tudtak, és egy fillért sem láttak a pénzükből. Olyannyira kontroll alatt tartották őket, hogy suttogták a fülükbe, mit kell válaszolniuk a telefonhívásokra, a Facebook jelszavukat pedig kiverték belőlük – hogy megszakítsanak minden kapcsolatot a külvilággal. A családban élő 42 éves nő sem volt kedvesebb, ő is rendszeresen bántalmazta a lányokat. 

Összesen hat teljes hónapon át éltek ilyen körülmények közt. Áldozatokká váltak, szó szerint, ugyanis az útleveleiket elvették tőlük. A családtagok kihasználták a két lány félelmét, az egyik fogvatartott lány 20 kilót fogyott a hat hónap alatt, a tárgyaláson az is kiderült, hogy a családfő és annak fia rendszeresen verték a lányokat. Például a fiatalabb D. fojtogatta őket, hogy mosolyogjanak többet. A lányokat az Adult Works nevű oldalon hirdette a család, akár óránként 60 fontot kértek a testükért. Az egyik lánynak született egy gyereke, az egyéves gyereket a Greater Manchester Rendőrség szervezett bűnözés osztálya kimentette a házból.

A 42 éves D. Ferenc, azaz a családfő két gyereke a 19 éves (D. Dániel) és a 22 éves férfi (D. Ferenc) is a bíróság elé állt, a családban élő 42 éves nőt (K. Melánia) is elítélték, őt színlelt házasság miatt is elővette a boltoni bíróság. Összesen több mint 17 év börtönbüntetést kaptak: a családfő 4 évet, a 22 éves D. Ferenc  hat évet kapott, a 19 éves D. Dániel három évig lesz börtönben, a nő, K. Melinda szintén négy évet kapott.