A 32 éves Peter Fabiyit összesen 45 hónap börtönre ítélte egy londoni bíróság a héten, mert még júliusban nemes egyszerűséggel ráverte a farkát egy nőre a londoni metróban - írja a Huffington Post.

Azt nem tudni, hogy az eset melyik napszakban történt, de valószínűleg éjszaka vagy hajnalban lehetett, mert Fabiyi egyedül volt a metrókocsiban az áldozatával. Odalépett hozzá, kigombolta a nadrágját, majd kielégítette magát. Az áldozata egy, a 20-as éveiben járó nő volt, aki teljesen pánikba esett, majd amikor eszmélt, akkor elmenekült a helyszínről, egy másik metrókocsiba.

  article-pervert-0929

Fabiyi nem sokkal később pedig leszállt. Próbált felszívódni, a metró beengedőkapuja alatt átcsúszott, hogy ne olvassa le a bérletét, de a térfigyelő kamerák felvették. A metró biztonsági szolgálata pedig a nyomában volt. Végül az otthonában fogták el, és tartóztatták le a rendőrök.

A férfi súlyos börtönbüntetését elrettentő példának szánják. „Sokkoló és ijesztő incidens volt az áldozatnak, és elismerésem, amiért volt olyan bátor, hogy jelentette bűncselekményt, és támogatta a nyomozást is. [...] Ez a büntetés egyértelműen azt az üzenetet hordozza magában, hogy az ilyen viselkedés a járműveken és az állomásokon teljesen elfogadhatatlan, és a rendőrség minden rendelkezésre álló eszközével azon fog dolgozni, hogy a felelősöket felkutassa, és bíróság elé állítsa” – mondta az ügyben eljáró nyomozó, Jennifer Brown az ítélethirdetés után.