Életfogytiglant kapott a Barbieval erőszakoló nő

2015.10.02. 12:08

A most 34 éves Marie Black vezette azt a pedofil kört, amelynek tagjai több mint tíz éven keresztül bántalmaztak Londonban és Norwichban öt, 13 évnél fiatalabb gyereket, akiken számos nemi erőszakot is elkövettek – írja a Mirror.

Nem tudni, pontosan hányan voltak a banda tagjai, de 10 emberrel szemben állt meg a vád. A norwichi bíróság a héten Blacket és két társát életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, ami az angol törvények szerint legalább 24 év letöltendőt jelent. A banda többi tagja jóval enyhébb büntetést kapott, akadt olyan, akik fél évvel megúszták.

Az nem derült ki, hogy a bántalmazott gyerekek hogyan kerültek a felnőttek közelébe, hogy esetleg a saját gyerekeik voltak-e, csak az, hogy milyen szörnyű dolgokat tettek velük.

A bántalmazó felnőttek általában összegyűltek egy lakásban a bántalmazott gyerekekkel, róluk annyit tudni, hogy két fiúról és három lányról van szó. Ezután a felnőttek egy kártyajátékot kezdtek játszani, aminek a nyertese eldönthette, hogy melyik gyereket és hogyan szeretné bántalmazni a többiek szeme láttára. A szexuális erőszak egészen durva formáit mutatták be, például rendszeres volt, hogy egy Barbieval erőszakolták meg a gyerekeket.

Az esetek olyan gyakran történtek, hogy a gyerekek egy idő után normálisnak fogták fel, ami velük történik. „Az egyik gyerek nem is tudta, hogy a felnőttek és a gyerekek közötti szexuális kapcsolat nem normális” – mondta az ítélethirdetéskor a bíró.

A legfiatalabb áldozattal kétéves korától kezdve erőszakoskodtak.

„Nekem és az esküdteknek végig kellett hallgatnunk azokat az igazán gusztustalan szörnyűségeket, amiket tettek. A viselkedésükre, arra, amit ezekkel a gyerekekkel tettek, nincs jobb kifejezés, mint hogy teljesen elfajult. A gyerekeket a szexuális erőszak legszörnyűbb formáinak tették ki. Úgy adogatták át őket egymás között, mintha játékok lennének” - mondta az ítélethirdetéskor a bíró.

A bandavezérnek tartott Black az ítélethirdetéskor elsírta magát, továbbra is tartotta magát ahhoz, hogy ő semmit sem követett el.

A szerepét úgy írták le, hogy ő volt az, aki megszervezte a találkozókat, az egészet kézben tartotta, amikor pedig a nyilvános bántalmazások történtek, akkor általában csak nevetett.

Mivel a három hónapon át tartó tárgyalás során végig azt mondta, hogy ártatlan és nem követett el semmit, így a motivációiról sem tudni semmit.