A ma estét már biztosan otthon töltheti Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi felesége. A Budapest Környéki Törvényszék ugyanis szabadlábra helyezte az asszonyt. A mulatós zenész és Galambos tatai apartmanjának közös képviselője viszont továbbra is előzetes letartóztatásban marad.

„A Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság a Budaörsi Járásbíróság végzését G.B. gyanúsított vonatkozásában megváltoztatta akként, hogy az előzetes letartóztatását megszüntette, és szabadlábra helyezését rendelte el, figyelemmel arra, hogy vonatkozásában a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja hiányzik. G.L. és CS.CS. gyanúsítottak tekintetében az elsőfokú bíróság végzését annak helyes és meggyőző indokai folytán helybenhagyta″ – olvasható a Budapest Környéki Törvényszék közleményében.

Galambos Lajost és feleségét, valamint a zenész érdekeltségébe tartozó lakópark közös képviselőjét szeptember 24-én helyezte a bíróság előzetes letartóztatásba, miután kiderült, hogy évekig lophatták az áramot, a gázt és a vizet.